viernes, 25 de marzo de 2011

BLINIS AMB OUS DE GUATLLA

Ingredients:

- 2OO g. de farina
- 4OO g. de llet
- 3O g. de llevat
- 2 clares d'ou  de gallina
- 2 dotzenes d'ou de guatlla
- Enciam
- Aigua, sal, vinagre i oli



Preparació:

Primer pas, prepareu la massa dels blinis:

- Deixeu el llevat reposar amb la meitat de la llet tèbia.
- En un bol aboqueu la farina i l'altra part de llet. Remeneu-ho amb les varetes. Desprès afegiu-hi la llet amb el llevat. Deixeu-ho reposar a un lloc càlid durant 3O minuts.
- Munteu les clares de l'ou amb un pessic de sal. Desprès incorpora-les a la mescla anterior.
- Un cop tinguis la barreja preparada cuinaràs al foc afegint una cullerada sopera de la mescla a la paella calenta.
 
Segon pas,la cocció dels ous de guatlla:

- Poseu aigua en un cassó  al foc fins que bulli.
- Trenqueu els ous de guatlla amb molta cura.
- Afegiu una mica de vinagre a l'aigua i aboqueu els ous de tres en tres. En un minut estaran cuits. Amb compte retireu-los de l'aigua.

Tercer pas, prepareu una amanida verda per acompanyar i serviu els plats  per racions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario