- 500 g. d'arròs
- 2 l. de llet
- 400 g. de sucre
-1 llimona
- Canyella en pols
- Canyella en pols
Preparació:
- Poseu a bullir l 'arròs.
- Quan ja ha bullit traieu-lo del foc hi afegiu-hi la llet, la canyella, la pell de la llimona i una mica de sucre. Poseu-ho una altre vegada a bullir uns 15 minuts.
- Traieu-lo del foc i deixeu-lo refredar a la nevera o a temperatura ambient.
- Quan ja ha bullit traieu-lo del foc hi afegiu-hi la llet, la canyella, la pell de la llimona i una mica de sucre. Poseu-ho una altre vegada a bullir uns 15 minuts.
- Traieu-lo del foc i deixeu-lo refredar a la nevera o a temperatura ambient.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminargracies blooggerr
ResponderEliminarde res terryy
ResponderEliminartens k ferlo amb amor i pasiencia!! ya em diras conm ta anat
ResponderEliminarque em possaras un part o que estas trabado lokoo?
ResponderEliminarajjaajajajajaj
ResponderEliminargasin golum azul rojo verde balco jajajaaj
ResponderEliminar