Ingredients:
- Aigua
- Sal
- Sal
- Alls en pols
- Julivert sec
- Pebre negre
- Oli verge
- Una nou de mantega
- Una nou de mantega
- Beguda de soja
- Formatge brie, anxoves i escalivada
Preparació:
- Poseu a escalfar l’aigua amb la sal fins que bulli,quan bulli afegiu la polenta. Remeneu fins que quedi una massa groga.
- Traieu-la del foc i aboqueu-la a un motlle gran de forn de forma que quedi ben estirada y sense grumolls.
- Agafeu un got o un objecte rodó i feu formes arrodonides.
- Poseu el formatge i el julivert a sobre de cada rodona i ja es pot menjar.
- Poseu a escalfar l’aigua amb la sal fins que bulli,quan bulli afegiu la polenta. Remeneu fins que quedi una massa groga.
- Traieu-la del foc i aboqueu-la a un motlle gran de forn de forma que quedi ben estirada y sense grumolls.
- Agafeu un got o un objecte rodó i feu formes arrodonides.
- Poseu el formatge i el julivert a sobre de cada rodona i ja es pot menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario