martes, 22 de febrero de 2011

FAJITAS MEXICANES

Ingredients:
- 500 g. de pit de pollastre
- 2 prebrots vermells i 2 verds
- 2 cebes tallades en juliana                      
- 2 grills d’all picat
- Guacamole
- 16 fajitas o tortillas mexicanes
- Formatge ratllat
- Salsa picant
Preparació:
- Col·loqueu una mica d’oli en una paella calenta i després  afegiu el pollastre i l’all, manteniu-ho  durant 5 minuts a foc mitjà.

- Afegiu-hi  el pebrot i la ceba, barrejant durant 4-5 minuts fins que el pollastre estigui cuit i els vegetals lleument cruixents.

- Col·loqueu una mica de pollastre i una mica de formatge en el centre de cada fajita, després  doblegueu-les per la meitat. Serviu les fajitas juntament amb la salsa picant.

-També es poden fer amb guacamole.

No hay comentarios:

Publicar un comentario