jueves, 17 de febrero de 2011

GRATINAT DE MACARRONS

Ingredients:

- Beixamel
- 3 gots de llet
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 cullerada sopera de farina
- Nou moscada
- 1 ceba 
- 3 xampinyons
- Una bossa de macarrons
- Dues  bosses de formatge

 
Preparació:

- Per fer la beixamel  barregeu una cullerada de farina i una de mantega.

- Barregeu 3 tasses de llet amb una mica de nou moscada,deixeu que bulli i ho barregeu amb la mantega i la farina i aneu remenant.

- Agafeu una ceba i talleu-la a  trossos petits i feu el mateix amb els xampinyons.

- Desprès agafeu els xampinyons amb la ceba i  barregeu-los amb la salsa que havíeu  preparat abans,remeneu amb ganes per aconseguir que no quedin grumolls.

- Finalment poseu el macarrons en aigua calenta i deixeu que bullin uns 10 minuts Una vegada han bullit i estan tous els escorreu i els serviu amb la beixamel.


No hay comentarios:

Publicar un comentario