Ingredients:
- Beixamel
- 3 gots de llet
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 cullerada sopera de farina
- Nou moscada
- 1 ceba
- 3 xampinyons
- Una bossa de macarrons
- Dues bosses de formatge
- Per fer la beixamel barregeu una cullerada de farina i una de mantega.
- Barregeu 3 tasses de llet amb una mica de nou moscada,deixeu que bulli i ho barregeu amb la mantega i la farina i aneu remenant.
- Agafeu una ceba i talleu-la a trossos petits i feu el mateix amb els xampinyons.
- Desprès agafeu els xampinyons amb la ceba i barregeu-los amb la salsa que havíeu preparat abans,remeneu amb ganes per aconseguir que no quedin grumolls.
- Finalment poseu el macarrons en aigua calenta i deixeu que bullin uns 10 minuts Una vegada han bullit i estan tous els escorreu i els serviu amb la beixamel.
No hay comentarios:
Publicar un comentario